GÜNDEM

Gazeteciler Ereğli'de buluştu!

Zonguldaklı gazeteciler, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) toplantısının ardından Ereğli Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.

Abone Ol

Zonguldaklı gazeteciler, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) toplantısının ardından Ereğli Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.  Ziyarete Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ve ZGC üyesi gazeteciler katıldı. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Şafak Erel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Zonguldaklı meslektaşlarımızı burada görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Dernek ve cemiyet arasındaki iletişimin her zaman bu ziyaretlerle daha da güçlendiği ortada” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında yerel medya ve gündemdeki sorunlar üzerine sıcak bir sohbet gerçekleştirildi.

Derya Akbyık da, “Ereğli Gazeteciler Derneği ile olan işbirliğimizi geliştirmek için buradayız. Yerel gazetecilikteki zorlukları aşmak için birlikte çalışmalıyız. Bu tür ziyaretler, hem meslektaşlık bağlarımızı güçlendiriyor hem de daha etkili bir medya ortamı oluşturmamıza yardımcı oluyor,” şeklinde konuştu.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }