Zonguldak'ta görev yapmıştı! Ahmet Karakaya Vali oldu! Zonguldak'ta görev yapmıştı! Ahmet Karakaya Vali oldu!

Zonguldak’ta sağanak etkili olan sağanak nedeniyle su birikintileri oluşurken sürücüler yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Gaziler Günü kapsamında Valilik binasında düzenlenen törende, bayrağı selamlayan ve çelenk taşıyan gazilere, korumalar ve görevliler tarafından şemsiye tutuldu.

Kentte sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağmurun ardından bazı sokaklarda su birikintileri oluştu. Yayalar ıslanırken sürücüler ise su birikintilerini aşmakta güçlük çekti. Bazı yollarda çamur renginde su akıntıları oluştu.

GAZİLERE ŞEMSİYE TUTULDU

Sabah saatlerinde Gaziler Günü için düzenlenecek olan yürüyüş yağmur nedeniyle iptal edildi. Valilik önünde yapılan törende öğrenciler ve katılımcılar, yağmur gelmeyen alanda konumlandı. Geçtiğimiz yıllarda yağışlı havada Gaziler günü kutlamalarında şemsiyesiz kalarak ıslanan gazilerimiz bu sene yağmurda unutulmadı. Çelenk sunma ve bayrağın göndere çekilmesinde görevli gazilerin ıslanmaması için ise korumalar ve görevliler tarafından şemsiye tutuldu. Bu hareket ise görenler tarafından büyük takdir topladı. Tören, çelenk sunumunun ardından okunan İstiklal Marşı ve saygı duruşu sonrası sona erdi.

Editör: Tuğçe Atalar