GÜNDEM

Genel Başkanlar Zonguldak'a gelecek!

Türk Eğitim Sen, Türk Büro-Sen ve Türk Sağlık-Sen'in yeni binasının açılış programı kapsamında Kamu-Sen'e bağlı sendikaların genel başkanları Zonguldak'a gelecek.

Abone Ol

Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi ve Türk Eğitim -Sen Şube Başkanı Şahin Ören, beraberinde Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Arzu Kara ve Türk Büro-Sen Şube Başkanı Köksal Tunçtürk, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Türk Eğitim Sen, Türk Büro-Sen ve Türk Sağlık-Sen'in 12 Ekim Cumartesi günü törenle açılacak olan Acılık'ta bulunan yeni hizmet binasının açılış programı kapsamında Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Kamu-Sen'e bağlı sendikaların genel başkanlarının Zonguldak'ta açılışa katılacaklarını belirterek tüm gazetecileri de açılışa katılmaya davet etti.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }