Gökçebey Kaymakamı Musa Türkmen’in tayininin çıkması üzerine Hatice Rüveyda Kahraman Şıktaş Gökçebey Kaymakamlığına atandı. Evlilik nedeniyle eş durumundan ilçeye atamasının gerçekleştiği öğrenilen Şıktaş öncesinde Sakarya Karapürçek ilçe kaymakamlığı görevi yaptı.

Gökçebey'e amfi tiyatro kurulacak! Başkan Öztürk talimat verdi! Gökçebey'e amfi tiyatro kurulacak! Başkan Öztürk talimat verdi!

Hatice Rüveyda Kahraman Şıktaş kimdir?

Kahramanmaraş’ta dünyaya gelen Kaymakam Hatice Ruveyda Kahraman Şıktaş ilk, orta ve lise öğrenimini Ankara İlinde tamamladı.2018 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olan Kaymakamımız, 2020 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.

Eskişehir Kaymakam Adayı olarak Eskişehir Valiliğinde İl Merkez Stajını tamamlayan Kaymakamımız, Gaziantep ve Antalya illerinde Teftiş Stajını, Şırnak/Silopi ve İzmir/Narlıdere ilçelerinde Kaymakam Refikliği Stajını tamamlamıştır.

  İçişleri Bakanlığının 04/02/2022 tarihli onayı  ile Kaymakam Vekili olarak Sarıoğlan Kaymakalığına atanan Şıktaş 14.02.2022 tarihi itibariyle ilçedeki görevini tamamladı.

Editör: Tuğçe Atalar