Ülkü Ocakları Zonguldak İl Başkanı Gökmen Karali, Zonguldak Belediyesi’ni kazanan CHP’li başkan Tahsin Erdem’i hedef alarak seçim döneminde verdiği sözleri hatırlattı. Karali, Erdem’in belediyecilik yapmadığını ve adaletsiz bir yaklaşımda olduğuna vurgu yaparak; “Zonguldak’ta ne değişti vatandaşla iç içe olacaz dediniz kulağınızı tıkadınız. Anlattık duymadınız ne oldu? Ülkeye vâdettiğiniz adalet bu mu” ifadelerini kullandı.

Karali’nin sosyal medya hesabındaki paylaşımı şu şekilde:

Özel İdarede torpil mi yapıldı? Çağlayan'dan son dakika açıklaması Özel İdarede torpil mi yapıldı? Çağlayan'dan son dakika açıklaması

“Liyakattan adaletten bahsedenler Zonguldak Belediyesindeki şov programını açsın izlesin her konuda lafı olanlar adalet diyenler gidin kendi adaletinizi izleyin çok uzaklara gitmeye gerek yok her konuşmaya bir yorumunuz var bide çuvaldızı kendinize batırın hadi göreyim sizi. Zonguldak’lı vatandaşlarımızın aklıyla oynamayın.

Dün Kapuz plajını belediye işletecek dediniz bugün dondurmasını birine mısırını birine verdiniz neye göre kimin malını kime dağıttınız?

Sahile çay evi koydurdunuz insanların nabzını tuttunuz baktınız olmuyor kaldırdınız

Nabza göre şerbet beyler Zonguldak’lı vatandaşın aklıyla oynamayın

Zonguldak’ta ne değişti vatandaşla iç içe olacaz dediniz kulağınızı tıkadınız. Anlattık duymadınız ne oldu? Bir işçi çezaevine bir işçi yoğun bakıma gitti. Adalet teraziniz vatandaşın vicdanı değilse beyniniz yanlış yapıyor demektir kumpasçı zihniyetten çıkın belediyecilik yapın.

Vatandaşı küçümserseniz yağmur bulutları dağıldığında güneş başınızı yakar.

Ülkeye vâdettiğiniz adalet bu mu!!!!”

Editör: Şeyma Kaya