Diğer

Gta 6 Hakkında Son Dakika Haberleri Turkmmo`da

Abone Ol

90'lı yıllarda ortaya çıkmış ve dünyayı kasıp kavurmuş en etkili oyunlar içerisinde GTA gelmektedir. Hem bilgisayara yükleme üzerinden hem de çevrimiçi olarak oyun imkanı sağlayan güçlü bir platform haline gelmiş durumdadır.

 Dünya çapında sayısız oyuncunun en çok tercih ettiği oyunlar içerisinde yer alan gta6 üzerinden şimdi merak ediliyor. Bu yeni versiyonun ne zaman çıkacağı ve piyasaya ne zaman sunulacağına dair haberler araştırılmaktadır. GTA oyunu konusunda en güncel oyun haberleri Turkmmo üzerinden yayınlanmaktadır.

 GTA 6 Ne Zaman Çıkacak?

 Son dönemlerde özellikle GTA 6 konusunda haberler çıkmaya başladı. Tabii bu haberlerde en merak edilen konular içerisinde gta 6 ne zaman çıkacak sorusu yer alıyor. Henüz bu konuda kesin bir tarihi vermiş olmasalar bile önümüzdeki yıl içerisinde piyasaya sunulacağı haberleri sızmış durumdadır. Özellikle oyun şirketinin oyunun önemli bir kısmını tamamladığı ve tatmin edecek bir platform sunacağı haberleri geliyor.

 Oyunun ne zaman çıkacağına ve nasıl bir özelliğe sahip olacağına dair en güncel bilgilere Turkmmo üzerinden ulaşabilirsiniz. GTA hakkında en güncel ve üstelik son dakika haberler devamlı olarak güncel biçimde siteye eklenmektedir. Ayrıca gta 5 modu olarak oluşturulan fivem server tanıtımı da turkmmo oyun forumunda yer almaktadır.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }