AK Parti Gülüç Belde Başkanlığı’nın 7. Olağan Kongresi’ni büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Kongrede mevcut belde başkanı İsmail Yılmaz güven tazeleyerek görevine devam etti.

Kongreye, Ak Parti Zonguldak İl Koordinatörü Samsun Milletvekili Ersan Aksu, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, milletvekilleri Muammer Avcı ve Ahmet Çolakoğlu, belediye başkanları ve çok sayıda partili katılım sağladı. Kongre, partililerin yoğun katılımı ve coşkulu tezahüratları eşliğinde sona erdi.

Mustafa Çağlayan, kongre sonucunu değerlendirerek; “Gülüç beldemizde, Samsun Milletvekilimiz ve İl Koordinatörümüz Sayın Ersan Aksu, Zonguldak Milletvekillerimiz ve tüm teşkilat mensuplarımızın katılımıyla 7. Olağan kongremizi coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. Göreve yeniden seçilen değerli başkanımız İsmail Yılmaz ve yönetimini yürekten kutluyor, çalışmalarında kolaylık ve başarılar diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde çıktığımız bu kutlu yolda, Gülüç’ün geleceği için çalışmaya devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Genel Merkez talimat verdi! İstifa eden isimler görüşme odasında! Genel Merkez talimat verdi! İstifa eden isimler görüşme odasında!

Editör: Şeyma Kaya