4. Grup’ta toplu sonuç ve son puan durumu! 4. Grup’ta toplu sonuç ve son puan durumu!

Zonguldakspor’un dış saha maçlarında yaz kış demeden asla yalnız bırakmayan ve destekleyen Gurbetçi Elmaslar Grubu, şimdide Zonguldakspor Kulüp Başkanı Harun Demir ve Yönetim Kurulu’nun başlatmış olduğu üyelik projesine destek oldular. 
Gurbetçi Elmaslar Grubu Kurucu eski başkanı Ferdi Dağcı, Grup Başkanı  ve yardımcısı Cemil Akgün ve Fethi Yüksel, 10 bin TL’den 30 bin TL’lik üyelik ücretlerini ödeyerek  Zonguldakspor’a üye oldular. 
Ayrıca Zonguldakspor’a ücretini ödeyerek ilk üye olan isimler oldular.  
Gurbetçi Elmaslar Grubu daha fazla üyelik konusunda Sakarya, Kocaeli İstanbul'da ise girişimlere başladı. 
Zonguldakspor’a ücretini ödeyerek üye olan 3 isim dışında Sakarya, Kocaeli İstanbul'da üyelik için girişimde bulunan Gurbetçi Elmaslar Grubu resmi sayfalarından şu açıklamada bulundular: “Öncelikle yeni yönetime ve Harun Demir başkanımıza tekrardan başarılar dileriz. Şeffaf yönetim anlayışıyla çıktıkları yol herkesin takdirini ve güvenini kazanmıştır.
Bu sene başlatılan üyelik projesine destek sağlamak amacıyla kurucu eski başkanımız Ferdi Dağcı, Grup Başkanımız ve yardımcımız Cemil Akgün ve Fethi yüksel, Zonguldakspor’a üyelik işlemlerini başlatmış, ödemelerini yapmışlardır. 
Üyelik konusunda daha fazlasını yapmak ve  üye  kazandırmak için elimizden geleni yapacağımızı tüm kamuoyuna belirtmek isteriz.
Bizler gurbette dahi olsak her zaman kalbi Zonguldakspor  için atan insanlarız. Vira Bismillah diyoruz  ve herkesi üye olmak için sahneye davet ediyoruz.”

Editör: Tuğçe Atalar