TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor’un tecrübeli teknik direktörü Can Güven, hafta sonu oynayacakları Kahramanmaraş İstiklalspor, takım hakkında ve şehrin beklentileri hakkında açıklamalarda bulundu.  Kaharamanmaraş İstiklalspor’u yenmek için sahada olacaklarını belirten Güven, şehrin beklentilerinin büyük olduğunu ve takımın ilerleyen haftalarda ise tam anlamı ile hazır hale geleceğini söyledi. 

 “BEKLENTİLERİNİN BİLİNCİDEYİZ”

Şehrin kendilerinden beklentilerinin büyük olduğunu söyleyen Güven; ”Öncelikle hamdolsun geçirdiğimiz süreç geldiğimiz nokta ve bundan sonra devamı. Şehir takıma çok fazla inanıyor. Büyük beklentiler var. Ben ve oyuncularım beklentilerin bilincindeyiz o bilince göre hazırlıklarımızı yapıyor o bilince göre çalışıyoruz”dedi.

“DOĞRU İŞLER YAPARAK SONUCA GİDİYORUZ”

Tam anlamıyla hazır olmamalarına rağmen doğru işler yaparak sonuca gittiklerini söyleyen Güven; “Yeni bir takımız daha istediğimiz düşüncede istediğimiz mentalitede değiliz ama bir şekilde doğru işler yaparak sonuca gitmesini de biliyoruz. Çok yeni bir takımız yani bizim 1 aylık bir sürecimiz bu takımla ancak oldu. Onun öncesindeki hazırlık dönemlerimiz hep eksikti. Tam anlamıyla kamp süreci geçirmeyen bir takım vardı. Oyun yapımızın da daha da ileriye gidebilmesi için beraber çalışmaya sürekliliğe ve tekrara ihtiyacımız var. Fiziksel anlamda tabiki eksiklerimiz var ama topu ayağımızda tutarak biz bunu gidermeye çalışıyoruz. Takımı daha oyunda tutmaya çalışıyoruz her hafta da üstüne koyuyoruz inşallah ilerleyen haftalarda gücü ve temposu daha yüksek bir takım çıkacak ortaya” dedi.

“SKOR ÇOK DAHA FARKLI OLABİLİRDİ”

Ağrı 1970 karşısında 2-0 kazanmalarına rağmen skorun daha farklı da olacağını söyleyen Güven; “Hafta sonunda da güzel bir oyun sergilediğimizi düşünüyoruz. Erken skoru aldık oyun anlamında beklentiler skorun daha da artmasından yanaydı ama girdiğimiz de çok net pozisyonlar var kaçan. Ağrı 1970 maçında 3’ü bulsaydık 4’ü 5’i de bulacaktık 2’de kalmayacaktık ama 3’ü bulamadığınızda 2’de kalmış oluyorsunuz ama 2’de bizim için güzel bir skor yani”dedi.

Galatasaray dikkat çeken futbolcuyu seçmelere davet etti Galatasaray dikkat çeken futbolcuyu seçmelere davet etti

“KAZANMAK İÇİN SAHADA OLACAĞIZ”

Kahramanmaraş İstiklalspor maçına galibiyet için sahaya çıkacaklarını söyleyen Güven:“Kahramanmaraş İstiklalspor takımı iyi bir takım. Sezon başı iyi transferler yaparak lige şampiyonluk parolasıyla girmiş takımlardan bir tanesi. Ama tabi biz kimle oynarsak oynayalım düşüncemiz ve mentalitemiz ben ve oyuncularım her maçı kazanmaya ortağız. Ama tabi sonuç ne olur futbol 3 ihtimalli beraberlik de olabilir iki ihtimali de almak bizim açımızdan daha doğru olacak daha güzel olacak ama tabi birinci önceliğimiz 3 puan olacak”dedi.

Editör: Şeyma Kaya