SPOR

Güven: "Güzel bir galibiyet elde ettik!"

Zonguldakspor teknik direktörü Can Güven, Ligin en iyi takımlarından bir tanesi olan Kırıkkalespor karşısında güzel bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Abone Ol

TFF 3. Lig 4. Grup temsilcimiz Zonguldakspor’un tecrübeli teknik direktörü Can Güven, evinde ağırladıkları ve 2-1 kazandıkları Kırıkkalespor maçı hakkında açıklama yaptı.

Ligin en iyi takımlarından bir tanesi olan Kırıkkalespor karşısında taraftarın da desteği ile oyuncularıyla güzel bir iş başardıklarını belirten Güven, galibiyeti taraftara ve Zonguldak'a armağan etti.

Güven ayrıca ligde karşılaştıkları Kırıkkalespor ile kupada da karşılaşacaklarını ve bu maçı da kazanmak için saha'da olacaklarını söyledi.

"GÜZEL BİR İŞ BAŞARDIK"

Ligin en iyi takımlarından bir tanesi olan Kırıkkalespor karşısında güzel bir galibiyet elde ettiklerini ve bu galibiyeti ise taraftara ve Zonguldak'a armağan eden Güven: “Ligin en iyi takımlarından bir tanesiyle oynadık. Sezon başında şampiyonluğa kurulmuş ekiplerden bir tanesiydi. Ama içerdeydik kazanmamız gerekiyordu. Oyuncularımla güzel bir iş başardık bu taraftarın desteğiyle beraber güzel bir galibiyet oldu. Galibiyeti Zonguldak halkına armağan ediyoruz, bizi 90 dakika destekleyen taraftarımıza armağan ediyoruz.” dedi.

"KUPADA DA KAZANMAK İSTİYORUZ"

Ligde yendikleri Kırıkkalespor'u kupa maçında da yenmek istediklerini söyleyen Güven:" Kupada tekrar oynayacağız aynı takımla bazen böyle denk gelebiliyor. İnşallah kupada güzel bir oyunla galip gelmek istiyoruz." dedi.

Ayrıca kupa maçı ise 8 Ekim Salı günü saat 15:00'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }