Gurbetçi Elmaslar Grubu Trabzon'a destek için geldi Gurbetçi Elmaslar Grubu Trabzon'a destek için geldi

TFF 3. Lig 4. Grup’ta 7. Hafta maçında deplasmanda Sebat Gençlikspor’a 3-1 yenilerek ligde ilk yenilgisini alan ve bu yenilgi nedeniyle liderliği de kaybeden temsilcimiz Zonguldakspor’da teknik direktör Can Güven, müsabakayı değerlendirdi. 
Oynanan oyundan memnun olduğunu belirten Güven, “2-0’dan 2-1’i bulduk. 2-2’yi bulabileceğimiz karşı karşıya net pozisyonu yakaladık. Atsak beraberlikle dönmüş olacaktık. Kaybetmek bizi üzdü. Gönül isterdi ki puan alıp ya da kazanarak dönelim. Ama olmadı.” ifadelerine yer verdi 
Güven yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Trabzon’a kazanmaya gitmiştik. Niyetimiz ve oyun planımız tamamıyla galibiyet üzerineydi. Kazanacağımız bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. Oyuncularım üzerlerine düşen görev ve sorumluluklarının bilinciyle maça başladılar. 
Önde basan, belli bir tempoyu yakalayan, belli geçişler yapıp pozisyon üreten oyun anlayışıyla sahada mücadele ettik. Yarı pozisyonda iki tane gol yedik. Bir tane duran top, bir tanesi de beraberliği yakalayabileceğimiz hücum organizasyonunun dönüşünde penaltıdan yediğimiz bir gol oldu. İkinci yarı skoru beraberliğe getirebilmek için bir mücadele verdik. 
O mücadelemizin neticesinde 2-0’dan 2-1’i bulduk. 2-2’yi bulabileceğimiz karşı karşıya net pozisyonu yakaladık. Atsak beraberlikle dönmüş olacaktık. Kaybetmek bizi üzdü. Gönül isterdi ki puan alıp ya da kazanarak dönelim. Ama olmadı. Ve maçı 3-1 kaybettik. 
Oynanan oyundan memnunum. Oyun bizi tutsa da bireysel performans anlamında biraz daha yukarı çıkabilseydik, lehimize bir skor olabilirdi. 3 puan kaybının telafisini en kısa sürede yapacağız." dedi.

Editör: Tuğçe Atalar