Görev Haberleri

görev haberleri ve güncel görev gelişmeleri, görev ile ilgili tüm video, görev fotoğrafları ve görev haberleri Z Haber Zonguldak’ın Gerçek Haber Kaynağı sitemizde


Zonguldak

Danıştay Başkanı Zonguldaklı Zeki Yiğit, 4 yıllık görev süresinin dolacak olması nedeniyle yapılan seçimde yeniden Danıştay Başkanı seçildi.

SİYASET

31 Mart yerel seçimler sonrası Zonguldak’ta kongresini yapmayan ve atama ile göreve gelen ilçe başkanları görevden alınacak.

ÇAYCUMA

Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği, 10 Mart Pazar günü yapılan genel kurul sonrası yeni seçilen yönetim...

SAĞLIK

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Zonguldak’a 22’si uzman olmak üzere toplam 55 yeni doktor atandığını duyurdu.

GÜNDEM

Kuzey Irak’ta, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bulunan üsse sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Gökhan Delen'in cenazesi, memleketi...

GÜNDEM

Zonguldak Kilimli İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Topçu görevinden alındı. Göreve Kamil Tacettin Güven getirildi.

GÜNDEM

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesinin ardından, açıklamalarda bulundu.

Zonguldak

Zonguldak'a atanan Vali Osman Bektaşoğlu görevine başladı. Göreve başlamadan önce açıklama yapan Hacıbektaşoğlu, çok çalışıp, emek vereceklerini ifade etti.

SİYASET

Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Kutayer görevinden istifa ettiğini açıkladı.

ÇAYCUMA

Çaycuma'da 4 ve 8 yıllık görev süresini tamamlayan okul müdürlüklerinde değişiklikler yapıldı.

DEVREK

Devrek'te 4 ve 8 yıllık görev süresini tamamlayan okul müdürlüklerinde değişiklikler yapıldı.