Incivez Haberleri

incivez haberleri ve güncel incivez gelişmeleri, incivez ile ilgili tüm video, incivez fotoğrafları ve incivez haberleri Z Haber Zonguldak’ın Gerçek Haber Kaynağı sitemizde


GÜNDEM

Zonguldak İncivez Mahallesi Muhtarı Hüseyin Cevher başta olmak üzere diğer mahalle muhtarları, vatandaşı üniversite öğrencilerine yönelik bağış kampanyasına destek olmaya...

Zonguldak

Zonguldak merkez İncivez Mahallesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü motordan düştü. Yaralı sürücü ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

GÜNDEM

Zonguldak’ın merkezinde İncivez Mahallesi’nde oturan 35 yaşındaki Kadir Göktaş isimli şahıs her yerde aranıyor.

GÜNDEM

Zonguldak’ta üniversite öğrencileri ve memurların yoğun olarak yaşadığı İncivez mahallesinde fuhuş ve uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

Zonguldak

Zonguldak’ta evde tek başına bırakılan çocuk için polis ve itfaiye seferber oldu.

ASAYİŞ

Zonguldak’ın merkezinde üniversite öğrencilerinin ağırlıklı yaşadığı İncivez Mahallesi’nde hırsızlık olayı ekipleri harekete geçirdi.

GÜNDEM

Zonguldak’ın merkezinde İncivez Mahallesi’nde taksi durağı önünde kavga çıktı. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Zonguldak

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan son zamanlarda mahalle ziyaretlerine ağırlık verdi.

ASAYİŞ

Zonguldak Polisi huzur sağlamak için İncivez Mahallesi’nde yaptığı iki saatlik denetim ve kontrollerde  çok sayıda sürücü ve vatandaşa işlem yaptı.

GÜNDEM

Zonguldak’ta İncivez Mahallesinde sürücüsünün kontrolünden çoktan otomobil duvara çarptı. Kazada 1 kişi araç içerisinde sıkışarak yaralandı.

GÜNDEM

Zonguldak’ta üniversite mevkiinde bulunan bir kafede yangın çıktı. Çıkan yangında 1 kişi yaralanırken itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.