Kovalama Haberleri

kovalama haberleri ve güncel kovalama gelişmeleri, kovalama ile ilgili tüm video, kovalama fotoğrafları ve kovalama haberleri Z Haber Zonguldak’ın Gerçek Haber Kaynağı sitemizde


GÜNDEM

Karabük'te ahırdan kaçan büyükbaş hayvan karayoluna girerek trafiği tehlikeye soktu. Polis ekipleri, hayvanı yakalayarak sahibine teslim etti.

GÜNDEM

Zonguldak'ın merkezinde polis ile motosiklet sürücüsü arasındaki kovalamaca nefes kesti

GÜNDEM

Bartın’da rutin kontrol esnasında emniyet ekiplerinin dur ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü arkadaşı ile birlikte kaza yaptı.

GÜNDEM

Bartın'da polisten kaçan bir sürücü, yolda jandarmaları görünce panikleyerek yolda duran bir minibüse çarptı. Kazada 2 kişi yaralanırken, kaza anı...

GÜNDEM

Karabük’te trafik polislerin plakasız olarak dikkatini çektiği motosiklet sürücüsü yaşanan kovalamaca sonrası motosikleti bırakıp kaçtı.

GÜNDEM

Zonguldak’ın merkezinde polisten kaçan motosiklet sürücüsü Emral Çarşısı içinde yakalandı. Sürücünün ehliyetsiz olduğu için kaçtığı öğrenildi.

KARABÜK

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bir sürücünün önüne çıkan ayıyı aracıyla ile kovaladığı anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

BARTIN

Bartın’da polisin dur ihtarına uymayan sürücü film sahnesini aratmayan operasyon ile yakalandı