Kutlama Haberleri

kutlama haberleri ve güncel kutlama gelişmeleri, kutlama ile ilgili tüm video, kutlama fotoğrafları ve kutlama haberleri Z Haber Zonguldak’ın Gerçek Haber Kaynağı sitemizde


KOZLU

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yağlı direk yarışında kimse büyük ödülü kazanamadı.

Zonguldak

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, 1 Temmuz Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Zonguldak

Zonguldak Valiliği, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle yapılacak tören ve etkinlik programını açıkladı.

KDZ EREĞLİ

Zonguldak Kdz. Ereğli’de 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı tören ve etkinliklerle kutlanacak. Atatürk Anıtı önünde Çelenk koyma töreni ile...

Zonguldak

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, 1 Temmuz Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Zonguldak

Zonguldak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103’üncü yıldönümü dolayısıyla Valilik binası önünde tören düzenlendi.

SPOR

Zonguldak'ta 1951 yılında kurulan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü 73. yılını Türkiye Şampiyonası ile kutlayacak.

KDZ EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinin 18 Haziran Fransız işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü düzenlenen çeşitli törenlerle kutlandı.

GÜNDEM

Zonguldak’ta geleneksel kutlama devam etti. Peki bayram sabahları neden silah atılır, bayram sabahı silah atmanın cezası nedir?

DEVREK

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Galatasaray taraftarları, şampiyonluk kutlamaları dolayısıyla sokağa döküldü. Onlarca taraftar şampiyonluk coşkusu yaşarken, iki taraftar ise manken üzerine...

Zonguldak

Zonguldak'ta Galatasaray taraftarları şampiyonluk kutlamaları dolayısıyla sokağa döküldü. Onlarca taraftar şampiyonluk coşkusu yaşarken, iki taraftar ise üzerinde Ali Koç'un fotoğrafının...

DEVREK

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları akşam da düzenlenen etkinliklerle devam etti.