SPOR

Hakem Eren Ferhat Çelik ve Özcan Kılıçkeser'e veda!

TFFHGD Zonguldak Şubesi, Eren Ferhat Çelik ve Özcan Kılıçkeser'e hizmetlerinden ötürü teşekkür plaketi verdi.

Abone Ol

TFFHGD Zonguldak Şube Başkanı Bayram Çiv ve yönetimi, Zonguldak'a veda eden başarılı hakemler Eren Ferhat Çelik ve Özcan Kılıçkeser'e hizmetlerinden ötürü teşekkür plaketi verdiler.

Başarılı hakemler Eren Ferhat Çelik bankacılık sektöründe İstanbul'a gidecekken, Özcan Kılıçkeser'de  memleketi Sakarya'da öğretmenlik görevini sürdürecek. Bu kapsamda TFFHGD Zonguldak Şube Başkanı Bayram Çiv ve yönetimi iki hakeme veda töreni düzenleyerek, plaket verdi.

TFFHGD Zonguldak Şubesinden yapılan açıklama şu şekilde:

" Zonguldak’ta İki Değerli Hocamıza Veda. Zonguldak’ın hakem camiasında iz bırakan isimlerden Eren Ferhat Çelik hocamız ve Özcan Kılıçkeser Hocamız, uzun yıllar süren özverili hizmetlerinin ardından şehrimize veda ediyorlar. Zonguldak hakem camiasına katkıda bulunmanın yanı sıra, bilgi ve deneyimleriyle pek çok genç hakem arkadaşlarımıza ilham kaynağı oldular. Eren Ferhat Çelik hocamıza ve Özcan Kılıçkeser Hocamıza hayatları boyunca sundukları değerli katkılar için teşekkür ediyor, yeni hayatlarında başarılar diliyoruz."

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }