Karadeniz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül sosyal hesaplarındaki paylaşımlarında, çoklu eğitimin öne çıktığı, etkinlikler ve çalışmalarıyla dikkat çeken okuldaki başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettirdiğini belirtti. 2024-2025 Eğitim Öğretim Dönemi öncesinde, sınıflar dahil tüm iç kullanım tabanlarının da fayans ile kaplandığı öğrenilen Pestilci Ortaokulu’nu ziyaret eden Akgül, yapılan tamir, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını da yerinde inceledi.

Okul Müdürü Ömer Alagöz’den çalışmalar ve projelerle ilgili bilgiler de alan İlçe Milli eğitim Müdürü Akgül, halen gerek duyulan ihtiyaçların giderilmesi için desteğe hazır olduklarını kaydetti. Pestilci Ortaokulu’nun yapılan çalışmalar ve gelinen süreçte adeta “Parlayan Yıldız” olarak tanımlandığına dikkat çeken Akgül; “Pestilci Ortaokulu, eğitim-öğretimdeki başarılı çalışmalarıyla öne çıkarken, öğrencilere çoklu dil öğretimi imkanı sunarak onların gelişimine katkıda bulunuyor. Çalışma ve gayretlerinden dolayı bayta Okul Müdürü Alagöz olmak üzere idari kadro ve destek verenleri tebrik ediyorum” dedi.

ALAGÖZ TEŞEKKÜR ETTİ

Okul Müdürü Ömer Alagöz de, yoğun bir yaz dönemi geçirdiklerini dile getirerek, şunları ifadeleri kullandı:

“Sayın Müdürümüz Akgül’ün desteğini her zaman yanımızda hissettik. Bu süreçte özelikle okulumuzun -taban kullanım alanlarının tamamını fayans ile kaplayarak daha kullanışlı olmasını sağladık. Yine geçtiğimiz dönem eğitim kalitesini artırıcı önemli çalışmalarımız oldu. Bu süreci daha da ileriye götürme gayret ve çabalarımız devam edecek. Sayın Milli eğitim Müdürümüz Harun Akgül’e, desteği ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İlçe milli eğitim müdürü Harun AKGÜL' ün ziyareti ise okulun bu olumlu ivmesini destekleyen önemli bir adım oldu. Akgül'ün gösterdiği ilgi ve destek, okulun daha da ileriye taşınmasında büyük bir motivasyon kaynağı sağladı. Bu desteklerle birlikte yaşadığımız olumlu gelişmelerin gelecekteki başarılara öncü olacağına inanıyoruz.”

Maden arama uğruna Zonguldak baltanın ucunda! Maden arama uğruna Zonguldak baltanın ucunda!

Editör: Şeyma Kaya