GÜNDEM

Harun Akın festivalde podyuma çıktı!

Burhaniye-Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali'nde CHP önceki dönem milletvekillerinden Harun Akın sahnede görüntülendi

Abone Ol

Burhaniye-Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali hız kesmeden devam ediyor. Festival, ikinci gününde de dört ayrı noktada dolu dolu etkinliklerle devam etti.
Araştırmacı Gazeteci-Yazar Murat Ağırel, bu yıl 34.’sü gerçekleştirilen Burhaniye-Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali’nde “Dar Zamanlarda Gazeteciliği” anlattı.
"Kendi kendime bir söz verdim Uğur Mumcu olacağım" sözleri ile Uğur Mumcu gazeteciliği ve gazetecilik mesleğinin ne denli önemli olduğundan, haysiyetle ve cesaretle sürdürülmesi gerektiğinden bahseden Murat Ağırel’e söyleşi sonunda teşekkür hediyesini Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve 22. Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Harun Akın verdi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }