GÜNDEM

Harun Akın'dan Tahsin Erdem yorumu

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyarette bulunan Zonguldak CHP 22. Dönem Milletvekili Harun Akın basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Abone Ol

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyarette bulunan Zonguldak CHP 22. Dönem Milletvekili Harun Akın basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem'in çalışmasını değerlendirdi.
Akın gazetecilere; "Belediye Başkanımız bana göre iyi başladı. İyi gidiyor. Dünde Kent Lokantasını açtı. O kent lokantası da Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın başlattığı ve Türkiye'ye hızla yayılan çok önemli bir açığı da kapatan bir çalışma. Hızlı bir şekilde bunu yaptı. Ben onun çok daha iyilerini yapacağına inanıyorum. Kendisine inanıyorum, güveniyorum. Başarılar diliyorum." şeklinde konuştu. 

Bu gönderiyi Instagram'da gör

ZHABER (@zhabertv)'in paylaştığı bir gönderi

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }