Zonguldakspor Kulüp Başkanı Harun Demir, Kahramanmaraş İstiklalspor maçında saha içi ve saha dışı tahrik- yıldırma politikalarına rağmen 10 kişi kalmalarına rağmen 1-1 berabere kalarak 1 puan alan teknik heyet ve futbolcularını kutladı.

Başkan Demir, bazı kişi ve taraftar gruplarının Zonguldakspor’a yönelik her türlü çirkin davranış, tahrik ve engelleme girişimleri maç öncesi verilen kardeşlik mesajları ile örtüşmediğini, bu çirkin saldırıları yapan ve vesile olanları kınadığını söyledi. Ayrıca Başkan Demir, Kahramanmaraş deplasman giderleri konusunda destek veren Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’na teşekkür ederken, Zonguldakspor İletişim Ofisi’nin Cuma Günü saat 14.30’da açılacağını söyledi. 

Başkan Demir’in açıklaması şu şekilde:

“Tüm Zonguldak ve Zonguldakspor sevdalılarının hayal ettiği Zonguldakspor için hep birlikte yolumuza devam ediyoruz. Kahramanmaraş İstiklalspor deplasmanından saha içi ve saha dışı tahrik- yıldırma politikalarına rağmen beraberlikle dönen Zonguldakspor’umuzun teknik heyetini ve futbolcularımızı kutluyorum.

"KARDEŞLİK MESAJLARI ÖRTÜŞMEDİ"

Üzülerek belirtmeliyim ki; Yöneticilerimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız, deprem sonrası binlerce maden işçimizin ve gönüllümüzün yardıma koşup enkaz altından canlar çıkardığı Kahramanmaraş’ta, bazı kişi ve taraftar gruplarının çok çirkin davranışları ile karşılanmıştır. Saha içinde ve saha dışından Zonguldakspor’a yönelik her türlü çirkin davranış, tahrik ve engelleme girişimleri maç öncesi verilen kardeşlik mesajları ile örtüşmedi. Zonguldakspor camiasına yapılan bu çirkin saldırıları yapan ve vesile olanları kınıyor, bizleri bağrına basan sevgisini, saygısını, Zonguldak’a, maden işçilerimize olan minnettarlığını dile getiren sevgili Kahramanmaraşlılara havale ediyoruz.

Kahramanmaraş İstiklalspor maçında başka tatsız olayların yaşanmaması için elinden geleni yapan maç güvenlik amiri Sayın Metin Cengiz, futbolcularımızın güvenli bir şekilde havaalanına transferi konusunda yakın ilgisini eksik etmeyen Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Sayın Miraç Akbulut, Bartın Vali Yardımcımız Sayın Uğur Karakaya ve tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum. Zonguldakspor’umuzun hepimizin hayallerini gerçekleştirme yolunda emin adımlarla gitmesinde pay sahibi olarak deplasman giderleri konusunda destek veren Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Ahmet Çolakoğlu ve takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.

"ZONGULDAKSPOR'U TÜM TÜRKİYE'YE GÖSTERELİM"

Üye kayıtlarımız ile birlikte Zonguldakspor’da yeni bir dönemi hep birlikte başlatmış, aynı hedefe kenetlenmiş durumdayız. Zonguldak sahilde Kent Lokantası bitişiğinde bulunan Zonguldakspor İletişim Ofisi’nin açılışı Cuma Günü saat 14.30’da futbolcu ve teknik heyetimizin katılımı ile açılacaktır. Son olarak belirtmek isterim ki;bu kenetlenmeyi daha fazla sağlamak için önümüzdeki maçlara odaklanmak zorundayız.

Öztürk; "Kahramanmaraş yöneticilerini esefle kınıyorum" Öztürk; "Kahramanmaraş yöneticilerini esefle kınıyorum"

Zonguldaklılar olarak çoluk çocuk demeden 05/10/2024 Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Kırıkkale maçında tüm tribünleri doldurarak gerçek Zonguldakspor’u tüm Türkiye’ye gösterelim."

Editör: Şeyma Kaya