SPOR

Harun Demir ve yönetiminden Kamil Altun'a ziyaret!

Zonguldak Kömürspor'un yeni başkanı olacak olan iş insanı Harun Demir ve yönetimi Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'u ziyaret etti.

Abone Ol

Zonguldak Kömürspor'un yeni başkanı olacak olan iş insanı Harun Demir ve yönetimi Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'u ziyaret etti. Ziyarette Başkan Demir, Altun'a kırmızı -lacivertli forma hediye etti. Demir ve yönetime teşekkür eden Altun, Zonguldak Kömürspor'un her zaman yanında olduğunu söyledi.

Ziyaret hakkında Zonguldak Kömürpor Kulübü şu paylaşımda bulundu:

“Yeni oluşturulan yönetim kurulu üyelerimiz Harun Demir başkanlığında Kilimli belediye başkanımız Kamil Altun'u ziyaret etmişlerdir. Ziyarette belediye başkanımız yanımızda olduğunu yapılan yeni oluşumun güzel bir birliktelik ortaya koyduğunu Kilimli Belediye başkanı olarakta ellerinden gelen desteği vereceklerini beyan etmişlerdir. Kendilerine kulübümüz şehrimiz adına yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz."

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }