SPOR

Harun Demir yönetimine 3 önemli ismi daha kattı!

TFF 3.Lig 4. Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da Harun Demir, kısa bir süre içerisinde yapılacak olan kongre öncesinde güçlü bir yönetim oluşturmaya devam ediyor.

Abone Ol

Başkan Harun Demir tek liste ile gireceği kongre öncesinde, yönetime çok önemli isimleri katarken, 3 yeni ismi daha yönetimine kattı. 

Harun Demir, Avukat Namık Çağalı Çakır Denizcilik Limited şirketi sahibi iş insanı Mustafa Çakır, Berplus Yapı Ve Turizm Ltd Şti sahibi iş insanı Mehmet Berkan Önal, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Tosun,  Zonguldak ili Akademik Danışmanı, Bülent Ecevit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Ferdi Kesikoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Yüksel Mobilya sahibi olan Devrekli iş insanı Murat Karka’dan sonra Zonguldaklı iş insanları Can Eliyazıcı, İsmail Ketenci ve Gökçebeyli iş insanı Erkan Soner Kodaman’ı da yönetimine katmayı bildi. 

Zonguldak Kömürspor’a maddi manevi konusunda destek sağlayacak güçlü ve önemli 10 ismi yönetimine kazandıran Demir’in daha da güçlü yönetim için çok sayıda önemli isimlerle de  görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }