SPOR

Harun Demir Zonguldak Kömürspor’un borcu açıkladı!

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Harun Demir, kulübün 5 Milyon TL borcu olduğunu açıkladı.

Abone Ol

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Harun Demir, kulübün toplam borcunu açıkladı.  Başkan Demir, kulübün toplam 5 milyon TL borcu olduğunu açıklayarak şu ifadelere yer verdi:

“Zonguldak Kömürspor’un toplam borcu 5 milyon TL'dir. Bu rakam aslında tam 5 milyon TL değildir ama düz rakam olsun diye konuşuyorum. Bizim futbolcu borcumuz, 1 milyon 700 bin TL, gerisi SGK ve vergi borçlarıdır. SGK borçlarının da taksitlendirmesi yapılmıştır. Batık bir borç değil, normal ticari bir borçtur. Şirketin borcudur. Bu borcun haricinde Zongldak Kömürspor’un hiçbir borcu yoktur. Bu belge resmi bir belgedir, Mali Müşavir onaylıdır. Kimsenin aklında bir soru işareti kalmasın. "ifadelerine yer verdi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }