Zonguldakspor FK Başkanı Harun Demir, kentte etkili olan kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle geçmiş olsun mesajı yayınladı. Demir, 300 kilogram yağışın düşmesine bağlı daha kötü tabloyla karşı karşıya kalma durumuna dikkat çekerek; “Gece – gündüz demeden aralıksız olarak vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için zorlu şartlarda görev yapan tüm görevlilere teşekkür ediyorum” dedi.

Demir’in mesajı şu şekilde:

“GEÇMİŞ OLSUN ZONGULDAK

Bölgemizde etkili olan aralıksız yağmur yağışı nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

AFAD Başkanı Memiş, Zonguldak'taki şiddetli yağışı değerlendirdi AFAD Başkanı Memiş, Zonguldak'taki şiddetli yağışı değerlendirdi

Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu ve ilgililerin açıklamalarından anlıyoruz ki; metrekareye 300 kilogram yağış düşmesine bağlı olarak bugün çok kötü tablolarla karşı karşıya kalabilirdik.

“TÜM GÖREVLİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Bu zorlu günlerimizde tüm ekiplerinin koordinasyonunu yapan Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu, şehrimize gelerek çalışmalara katılan AFAD Başkanımız Okay Memiş, belediye başkanlarımız, ilgili kurumlarımızın müdürleri ile gece – gündüz demeden aralıksız olarak vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için zorlu şartlarda görev yapan tüm görevlilere teşekkür ediyorum.”

Editör: Şeyma Kaya