TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin 11. hafta maçında yarın saat 14:00'te Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda İzmir temsilcisi  Altınorduspor ile karşılaşacak. 
Bu önemli karşılaşma öncesinde Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, tüm siyasi partilerin temsilcilerini, Belediye başkanlarını, kırmızı-lacivertli taraftarları ve tüm Zonguldak’ı bu önemli maçı davet etti. 
Altınorduspor maçında tribünlerin dolması ve takıma destek verilmesi gerektiğini vurgulayan Şükrü Öztürk sosyal medyada hesabından şu ifadelere yer verdi:" 28/10/2023 Cumartesi oynayacağımız Altınordu müsabakası için tüm taraftarlarımızı, sayın valimizi, tüm siyasi parti temsilcilerini, belediye başkanlarımızı, eşimizi, dostumuz bu önemli müsabakaya davet ediyoruz." dedi

MHP ilçe başkanları belli oldu! Çağatay İpekçi isimleri açıkladı! MHP ilçe başkanları belli oldu! Çağatay İpekçi isimleri açıkladı!

Zonguldak kömürspor

KÖMÜRSPOR 6 PUANLA 15.SIRADA 
Zonguldak Kömürspor, ligde bir maç BAY olmak üzere oynadığı 9 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 beraberlik 5 mağlubiyet ile 6  puanla ligin 15. sırasında yer alıyor. Kırımızı-lacivertli ekip bu 9 karşılaşmada kalesinde 9 gol görürken rakip filelere ise sadece 6 gol atabildi.

7 PUANLA 14.SIRADA 
Altınorduspor’da ligde bir maç BAY olmak üzere oynadığı 9 karşılaşmada 1 galibiyet, 4 beraberlik 4 mağlubiyetle 7 puanla 14. sırada yer alıyor. Altınorduspor bu 9 karşılaşmada kalesinde 10 gol görürken, rakip filelere de 10 gol kaydetti.

Editör: U. G.