GÜNDEM

İddialı proje! Zonguldak'a 300 bin turist gelecek!

Cumalı Kadınlar Kooperatifi Başkanı Aynur Çakar Zonguldak’a turistik anlamda katkı sağlayacak yeni projesine destek bekliyor.

Abone Ol

Zonguldak Çaycuma’da ‘Aynur Abla Manda Yoğurdu’ işletmesinin sahibi Aynur Çakar kentin gelişmesi için turizme de el attı. Kadın girişimciler ile kurmuş oldukları Cumalı Kadınlar Kooperatifinin de başkanlığını yapan Çakar “Projemiz devletten destek alabilirse en az 300 bin turist garantisi veriyoruz” dedi.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı, SOGEP, Zonguldak Valiliği başta olmak üzere, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na da seslenen Çakar “Devlete verdiğimiz projemiz desteklenir ise Amasra ve Safranbolu ya geçen 3 milyon turistin en az 300 binini #Çaycuma'da tutacağız.” diyerek söz verdi.

Cumalı Kadınlar bürokratik engellerin aşılmasını hem ekonomi hem de istihdam anlamında Çaycuma bölgesine katkı sağlayacak projenin onaylanmasını bekliyor.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }