Sarı-Yeşilli yönetim bu kapsamda bugün toplam 6 transfer gerçekleştirdi. İhsaniyespor yönetimi Zonguldakspor, Horozköy Gençlik İhtisasspor,Gelikspor ve Çaycuma Gençlerbirligi Spor Kulübü formalarını giten orta saha oyuncusu Burak Çepe, Zonguldakspor,Zonguldak Sarayapor,Terakkispor,Eski Pazar Belediyespor,Maden İşçileri Topbaşıspor,Karamanspor ve Beycuma Cezaevispor formalarını giyen stoper Emre Dede,  Zonguldakspor,Zonguldak Gençlergücü, Gökçebeyspor,Yeni Cumayanıspor,Karamanspor formalarını giyen stoper Coşkun Özbay, Kozlu Belediyespor,Elvanpazarcıkspor,Karamanspor,Tersanespor,Karadonspor formalarını giyen kaleci Mansur Ali Öztürk, Elvanpazarcıkspor ve Tersanespor formalarını giyen hücum oyuncusu Yasin Cantaş ve Zonguldakspor ve Asmaspor formalarını giyen genç yetenek Mikail Sarsık ile anlaşarak kadrosuna kattı.

İhsaniyespor yönetimi, 6 oyuncu ile bir araya gelerek sarı-yeşilli yapan imzayı attırdı.  Yönetim, transfer ettikleri 6 oyuncuya İhsaniyespor forması altında başarılı bir kariyer diledi.

Güven: "Liderlik yakıştı. Yine kazanmak için sahada olacağız!" Güven: "Liderlik yakıştı. Yine kazanmak için sahada olacağız!"

Editör: Şeyma Kaya