GÜNDEM

İki kardeş sobadan zehirlendi!

Bartın’da 36 ve 32 yaşındaki iki kardeş sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Hastaneye kaldırılan kardeşlerin tedavisi devam ediyor.

Abone Ol

Havaların soğuması ile birlikte sobalar yakılmaya başlandı. Zonguldak’tan bir ay içinde 3 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan soba bu kez Bartın’da iki kardeşi hastanelik etti.

Bartın merkeze bağlı Özbaşı köyünde sabaha karşı meydana gelen olayda, E.H.( 36) ve kardeşi Z.H.( 32) soba dumanından çıkan gaz ile zehirlendi . İki kardeş  nefes darlığı, öksürük ve mide bulantısı şikayeti ile 112 Ambulans ekipleri tarafından Bartın devlet hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan kardeşlerden birinin yoğun bakımda, diğerinin de acilde tedavi altında alındığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }