ASAYİŞ

İki polis babası Ahmet Yapar'dan haber var!

Abone Ol

Alaplı İlçesi’nde 59 yaşındaki emekli vatandaş Ahmet Yapar, kış aylarında kimsenin yaşamadığı Ortacı Köyündeki evine gitmek üzere  3 gün önce özel aracı ile şehir merkezinden ayrıldı. Köydeki evinin garajına aracının anahtarlarını da kontakta bırakarak park ettiğini belirlenen Yapar ortadan kayboldu. En son Yapar’a  ait telefon Ortacı köyünden sinyal vermesi üzerine Emniyet güçleri ve Jandarma ekipleri köyde çalışma başlattı.

Yapar’ın bu sabah saatlerinde üstü ıslak bir şekilde Yığılca sokaklarında dolaşmasından şüphelenen yöre esnafı Yapar’ın önce karnını doyurdu ardından yakınlarına haber verdi.

Alaplı’dan yakın dostları da Yapar’ı teslim almak için Alaplı ilçesinden Düzce’nin Yığılca İlçesine hareket etti.

İki Polis babası Yapar’ın Ortacı’dan Yığılca’ya yürüyerek mi gittiği? Yoksa olayın bir kaçırılma olayı, olup olmadığı araştırılıyor.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }