Valilik duyurdu! Girişler yasaklandı! Valilik duyurdu! Girişler yasaklandı!

Çaycuma ilçesine bağlı bir köyde yaşanan ve kıraathane işleten bir şahsın internetten sipariş verdiği şişme bebek ile yaşadığı macera, beklenmedik sonuçlara yol açtı. Olay, herkesi ayağa kaldırdı.

Alkolün dozunu kaçıran adam geçtiğimiz gece şişme bebekle birliktelik yaşadıktan sonra bebeği yıkayıp kuruması için evinin kapısının önüne, kafasından astı. Köy halkı uyanmadan içeri alacağını düşünerek beklemeye başlayan şahıs, alkolün etkisi ile uyuya kaldı. Şahıs, sabah uyandığında beklemediği bir manzarayla karşılaştı.

İMAM CESET SANDI
Köyün imamı şahsın evinin önünden geçerken uzaktan şişme bebeği gördü ve kıraathane sahibinin evinde bir kadının kendini astığını düşündü. Panik içinde köyü ayağa kaldıran imam, köylüleri yardıma çağırdı.

Dışarıdaki seslere uyanan kıraathane sahibi, neler olduğunu merak ederek hızla dışarı çıktı ve gerçeği açıkladı. Köylülerin şaşkın bakışları arasında olayın aslını anlatan şahsın şişme bebek macerasın köyde büyük bir yanlış anlamaya neden oldu. Yaşanan ilginç olay hem güldürdü, hem de herkesi şaşkına çevirdi.