Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Çağatay İpekçi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin; “Şayet teröristbaşının tecriti kaldırılırsa, gelsin DEM Parti grup toplantısında konuşsun, terörün bittiğini, örgütün lağvedildiğini ilan etsin” sözlerinin çarpıtıldığını belirterek; “Sözlerin çarpıtılması ve meselenin amacından uzaklaştırılma çabasına dayanan suni siyasi tepkiler yerini mutlaka Lider'in haklılığı karşısında sükunete bırakacaktır” dedi.

İpekçi’nin açıklaması şu şekilde:

“Hepimizin malumu olduğu üzere ülkemiz sancılı süreçlerden geçmektedir. Bu süreçleri doğru yöntem, planlama, disiplin ve kararlılıkla yönetebilmek ülkemizin bekası ve halkımızın refahı için hayati öneme sahiptir. Sürecin sonunda ulaşılacak hedefe ancak devlet aklı, ahlakı ve tecrübesiyle ulaşılabilir.

Türk Dünyasının Bilge Lideri Sayın Devlet BAHÇELİ Beyefendi uzun yıllardır Türk devlet aklını siyasi arenaya aktarmakta ve Türk milletinin beka ve bağımsızlık mücadelesini savunmaktadır.

Geçmiş yıllardan beri Devlet Bey'in her konu ile ilgili her hafta yaptığı açıklamalar, yaptığı uyarılar, çizdiği yollar dikkate alınıp uygulanmadığında ülkemizin başına bela açmıştır. Bu belalar ise sonucunda yine Devlet Bey'in öneri ve destekleriyle def edilmiştir. Tarih bunu bizlere defalarca göstermiştir.

Devlet Bey'in uzun zamandır dikkat çektiği konular göz önüne alındığında, tüm dünya ile eş zamanlı yaşanan problemler, ülke içinde ve dışında yaşananlar, yeni yüzyıl hazırlıkları ve özellikle dünyada ve ülkemizde birçok şeyin değişeceği vurgusu hatırımıza gelecektir.

Lider Devlet Bahçeli'nin son konuşmaları da bu perspektif ve güvenle değerlendirilmelidir. Şu an sözlerin çarpıtılması ve meselenin amacından uzaklaştırılma çabasına dayanan suni siyasi tepkiler yerini mutlaka Lider'in haklılığı karşısında sükunete bırakacaktır.

Kaldı ki birileri yersiz feryat etse de Lider'in sözleri ulaşması gereken yerlere ulaşmıştır. Ülke içinde küresel çetelerin taşeronluğunu ve sözcülüğünü yapanlar boşa çıkmıştır. Küresel güçlerin kadim planları, BOP, Arz-ı Mevud ve Kürdistan gibi hayalleri uğruna yaptıkları hazırlıklar ve yatırımlar karşılıksız kalmıştır.

TUSAŞ şehit ve yaralıların isimleri belli oldu! TUSAŞ şehit ve yaralıların isimleri belli oldu!

Dünya siyaseti değişmektedir. Ülkelerin planları, konumları ve hazırlıklarına karşın Türk Devlet Aklı da planlar ve hazırlıklar yapmaktadır. Lider Devlet BAHÇELİ'nin uzun süredir tarifini yaptığı "Türk ve Türkiye Yüzyılı" vizyonunun hazırlıkları uygulanmaya başlanmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi "Türk ve Türkiye Yüzyılı" vizyonuna yenilenen kadrolarıyla ulaşmak üzere harekete geçmiştir. İlimizde gerçekleşen İl Başkanlığı ve teşkilat değişimleri de bu minvalde değerlendirilmelidir.

Bilinmelidir ki Milliyetçi Hareket Partisi sosyal medyada kurulmamıştır, sosyal medyadan yönetilmez ve sosyal medyadan devrilemez. Yine sosyal medya karalamaları teşkilat nezdinde hükümsüz ve önemsizdir. Kaldı ki teşkilat bilinci ve Ülkücü inancı olan hiç kimse sosyal medya şövalyeliğine tevessül etmez.

Milliyetçi Hareket Partisi kurulduğu günden itibaren birçok baskıya, operasyona, ele geçirme çabasına, tehdit ve tenkite maruz kalmıştır. Ancak hiçbir güç Milliyetçi Hareket Partisini yolundan saptıramamıştır.

Bugün de baskılara boyun eğenler, operasyonlara yenik düşenler, vizyonu sindiremeyip misyonu kaldıramayanlar, Milliyetçi Hareketin hedeflerini algılayamayanlar olabilir. Bu durum herkesin kendi imtihanıdır. Hiçbiri Milliyetçi Hareketi hedeflerinden alıkoyamayacaktır.

Bilinmelidir ki Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ her dağın ardını görüp her zaman dağın ardındakilere göre teşkilatlarını yönlendirmiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanlığı, Liderin emrinde dağın ardındakilere göre hareket edecektir. Dağı bile göremeyenlerle vakit kaybedilmeyecektir. Hedefler ve hamleler bu vizyona göre belirlenmiş olup, tahriklere ve tezviratlara cevap vermeye tenezzül edilmeyecektir. Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanlığı tüm ilçe başkanları ve teşkilatları ile uyum içerisinde Zonguldak'ı  "Türk ve Türkiye Yüzyılı Vizyonu" ile tanıştıracaktır.”

Editör: Şeyma Kaya