GÜNDEM

İŞKUR, 'Aday Havuz Sistemi'ni uygulamaya geçirdi

İŞKUR’un hayata geçirdiği yenilikçi Aday Havuz Sistemi ile işverenlerin eleman temininde yeni bir dönem başlıyor!

Abone Ol

İŞKUR'dan yapılan açıklamaya göre, personel arayan işverenler için oluşturulan yeni uygulama sayesinde, ilan açılmaksızın ihtiyaç duyulan nitelikteki kişiler "Aday Havuz Sistemi"nden görüntülenebilecek.

Bu platformla işverenler Kuruma ilan vermeksizin, aradıkları iş gücüne kolayca erişebilecekler. İşverenler iş gücü ihtiyaçlarını karşılamak için ilan açıp başvuru sürecini beklemeden aday havuz sistemi ile kendi kriterlerine uygun adayları sistem üzerinden bularak seçtiği kişilere mesaj yoluyla hızlıca ulaşabilecek.

Aday Havuz Sistemine giriş yapan işverenler; görüntülenecek sayfada kendilerinin belirleyeceği meslek, öğrenim durumu, yaş gibi birçok kriter ile ihtiyaç duydukları niteliklerde İŞKUR’a kayıtlı iş gücü potansiyelini görebilecek, iş arayanların özgeçmişlerini inceleyebilecek ve kendilerine en uygun adayları seçerek aday havuzlarını oluşturabilecek.

Aday Havuz Sistemi ile işverenler uygun buldukları favori adaylarına hızlıca ulaşıp SMS ile davet yöntemi ile istedikleri tarihte görüşme imkanına sahip olacaklar.

Aday Havuz Sistemine adayhavuz@iskur.gov.tr linkinden ulaşabilirsiniz.

Kuruma kayıtlı olmayan işverenlerin de ulaşabildiği Aday Havuz Sistemi üzerinden özgeçmişini uygun bulduğunuz adayın ad, soyad, iletişim bilgilerine ulaşabilmek ve randevu oluşturabilmek için İŞKUR’ a kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }