Gökçebey Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından futbol turnuvasının birincisi düzenlendi. 

Futbol turnuvasına İstasyon Mahallesi, Çarşıiçi Mahallesi, Gaziler Köyü, Veyisoğlu Köyü, Namazgah Köyü, Onmayıs Mahallesi, Yeni Mahalle, Karapınar Köyü, Çay Mahallesi, Dağdemirciler Köyü ve Örmeci Köyü olmak üzere toplam 11 takım katılımı ile gerçekleşti.

Deniz Yavuzyılmaz eylem yapan Fernas Maden işçilerini ziyaret etti Deniz Yavuzyılmaz eylem yapan Fernas Maden işçilerini ziyaret etti

Büyük çekişmeye sahne olan maçta rakiplerini yenen İstasyon Mahallesi ile Örmeci Köyü finale yükseldi.
Final maçında İstasyon Mahallesi ile Örmeci Köyü karşı karşıya geldi. Normal süresi 2-2 eşitlikle tamamlanan maç, seri penaltı atışlarına taşındı. Penaltı atışlarında 4-3 üstünlük sağlayan İstasyon Mahallesi, turnuvanın şampiyonu oldu. Örmeci Köyü ise turnuvayı ikinci tamamladı.

Turnuvanın sonuna gelindiğinde, Gökçebey Kaymakamı Musa Türkmen ve Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, final karşılaşmasını yakından takip etti. İkili, turnuvanın sonundaki kupa törenine katılarak, başarılı takımları ve oyuncuları tebrik etti.

Gökçebey’de gerçekleştirilen bu keyifli ve rekabet dolu turnuva, sporun ve dostluğun önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Mahalleler ve köyler arasındaki bu tür organizasyonlar, toplumsal bağlılığı güçlendirirken, bölgesel spor kültürünü de destekliyor.

Gökçebey Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Vekili Cemil Aydoğdu, Gökçebey mahalle ve köy muhtarları ve Gençlik Hizmetleri Memuru Samet Zengin’in çabalarıyla gerçekleştirilen turnuva ilçe de büyük ilgi gördü. Gökçebey Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Vekili Cemil Aydoğdu önümüzdeki yıl da yine aynı heyecan ve coşku ile turnuvanın ikincisini yapacaklarını söyledi.

Editör: Tuğçe Atalar