Zonguldakspor sevdalısı Fahri Aktaş... Zonguldakspor sevdalısı Fahri Aktaş...

İstanbul Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İFMİB) tarafından yürütülen “Fındık ve Mamuller Sektörünün Uluslararası Pazarlarda Rekabetçiliğinin Geliştirmesi (URGE) Projesi” çerçevesinde düzenlenen İtalya alım heyeti programı kapsamında, İtalya’nın çeşitli bölgelerinden gelen 7 firmanın temsilcileri ERÇAL Fındık Alaplı Fabrikasını ziyaret etti.

ERÇAL Fındık Alaplı Fabrikası yöneticisi Ali Erçal tarafından karşılanan heyete, fabrika ve yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verildi.

Bu ziyaretle ilgili olarak Erçal Fındık tarafından yapılan açıklamada, “İstanbul Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İFMİB) tarafından yürütülen “Fındık ve Mamuller Sektörünün Uluslararası Pazarlarda Rekabetçiliğinin Geliştirmesi (URGE) Projesi” kapsamında düzenlenen İtalya alım heyeti programı kapsamında İtalya’nın farklı bölgelerinden gelen 7 firmanın yetkilileri, Alaplı Fabrikamızı ziyaret etti. Katılımcı firmalara ve İstanbul Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği’ne desteklerinden dolayı teşekkür ederiz,” diyerek ziyaretten duyulan memnuniyet dile getirildi.

İtalyan heyetin Erçal fındık ile işbirliği yaparak Zonguldak'ta toplanan ve işlenen fındığı tedarik etmek için girişimde bulunacağı öğrenildi.

Editör: U. G.