GÜNDEM

Kamil Altun heyelan bölgesinde! Ekipler seferber oldu!

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, geçtiğimiz hafta yaşanan sağanak yağış ve heyelanlar nedeniyle hasar gören bölgelerde çalışmaları yerinde inceledi

Abone Ol

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, belediye meclis üyeleri ve personeli ile birlikte heyelan bölgesinde çalışmaları yakından takip etti.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan Başkan Altun, şu ifadeleri kullandı:
“Hisararkası Mahallesi Yeşil Yalı Modern Evler sitesinde yaşanan toprak kayması sonrasında devam eden istinat duvarı çalışmalarını yerinde inceledim. Yoğun yağışların neden olduğu bu durumla ilgili gerekli önlemleri alarak tüm süreci ekiplerimiz ile birlikte yakından takip ediyoruz.”
 

Loading...

Başkan Altun, vatandaşların mağduriyetini en aza indirmek için tüm ekiplerin seferber edildiğini ve çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }