GÜNDEM

Kan donduran olay! Ellerini bağladı testere ile işkence etti!

Bartın'da bir genç kız, boş bir eve kilitlenip elleri bağlanarak boğazına testere dayandığını iddia ederek şikayetçi oldu

Abone Ol

Bartın’ın Hasankadı Beldesi’nde dün yaşanan korkunç olayda, genç bir kız evine giderken maskeli bir kişinin saldırısına uğradı. Genç kız, boş bir eve kilitlenip elleri bağlanarak boğazına testere dayandığını iddia ederek şikayetçi oldu.

Olay, Hasankadı Beldesi Doğancılar Mahallesi’nde meydana geldi. Belde merkezinden evine yaya olarak ilerleyen genç kız, tanımadığı maskeli bir şahıs tarafından boş bir eve kilitlenip elleri bağlanarak saldırıya uğradı. Boğazına testere dayandığını ve tehdit edildiğini belirten genç kız, şikayetçi oldu.

Şüpheli maskeli şahsın evde kaçak kazı yaptığı ve genç kızın kendisini görmesi üzerine paniğe kapılarak kimseye söylememesi için tehdit ettiği öğrenildi. Bu esnada ailesinin sürekli telefonla aradığı genç kızı serbest bırakan şüpheli Ö.B. (30), jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. İfadesi alınan şahıs, bugün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }