Zonguldakspor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, sponsorluk çalışmalarında kulübe destek veren CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’a, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ve Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren’e teşekkür etti.

Zonguldak TTK finale yükseldi! Zonguldak TTK finale yükseldi!

Tan’ın sosyal medya hesabındaki paylaşımı şu şekilde:

“Takımımızın Süper Lig mücadelesine başlayabilmesi için yürüttüğümüz sponsorluk çalışmalarında, genel bütçemize önemli katkı sağlayacak olumlu yanıtlar almamızda desteklerini esirgemeyen Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Deniz Yavuzyılmaz’a, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na ve Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Eren’e en içten teşekkürlerimizi sunarız.

"GEREKLİ BÜTÇEYE ULAŞAMADIK”

Tan, çabalara rağmen Süper Lig için gerekli bütçeye ulaşamadıklarını belirterek; “Ancak, yönetim olarak tam bir adanmışlıkla yürüttüğümüz tüm çabalara rağmen, Süper Lig için gerekli bütçeye ulaşamadığımızı ve bu sebeple Süper Lig'de yer alamadığımızı bir kez daha üzüntüyle saygıdeğer kamuoyuna bildiririz. Şanlı Zonguldakspor taraftarına ve halkına sahaya çıktığımız ilk günden itibaren verdiği muhteşem desteklerinden ötürü ayrıca şükranlarımızı sunarız" dedi.

Editör: Şeyma Kaya