Rize’nin Pazar ilçesi Cumhuriyet Başsavcısı iken Kdz.Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan  Mustafa Erbaş'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği (EGD) Başkanı Şafak Erel, beraberinde Başkan Yardımcıları Kurtuluş Ayyıldız, Recep Akkaya, Sekreter Haydar Yağız, Sayman İlknur Turt, Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Kılıç, Denetim Kurulu Üyesi Hakan Kurttekin ve Dernek Üyesi Serpil Kasapoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Erbaş’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Kdz.Ereğli’de 2013-2016 yılları arasında farklı bir makamda görev yaptıktan sonra Cumhuriyet Başsavcısı olarak Karadeniz illerinde görev yaptığını hatırlatan Başsavcı Mustafa Erbaş, Kdz.Ereğli’nin Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yaptığı 4. Karadeniz şehri olduğunu söyledi.
Başsavcı Mustafa Erbaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek EGD Başkanı Şafak Erel ve beraberindeki heyete teşekkür etti. 
Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Şafak Erel ve beraberindeki heyette, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Erbaş'a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, çiçek takdim ettiler.

Murat Kotra, Genel Başkan Bahçeli'yi ziyaret etti Murat Kotra, Genel Başkan Bahçeli'yi ziyaret etti

Editör: U. G.