8. Uluslararası En İyi Masterler Şampiyonası 50 Yaş üstü grubunda Şampiyon olan Kdz. Ereğli Turgut Tanyıldız Masterler takımına, Takım Kaptanı Murat Sesli yemek verdi. Yemekte konuşan Sesli, takıma ismini verdikleri Turgut Tanyıldız’ın her zaman onlarla beraber olduğunu söyleyerek, kupanın Kdz. Ereğli’ye hayırlı olmasını diledi.

Sesli konuşmasında, “8.’si düzenlenen, Türkiye’nin en iyi takımlarının katıldığı 50 yaş grubu masterler kupasında şampiyon olduk. Senelerdir katılıyoruz ve senelerdir şampiyon oluyoruz, bir kere ikinci olduk. Ama bu sene şampiyonluğun apayrı manevi bir tarafı vardı. Bizimle yıllardır bu turnuvalara gelen ve hiçbir zaman ayrılmadığımız, dostumuz kardeşimiz hem de takımımızın başkanı Turgut Tanyıldız’ın adıyla şampiyon olmak bizim için elzemdi. Ve tüm takım arkadaşlarımız canla başla mücadele ettiler ve onun adını şampiyonlukla yaşatarak, buraya geldik. Ben var olduğum sürece arkadaşlarımızla beraber bu turnuvalara geldiğimiz müddetçe onun adını yaşatacağız. İnanıyorum ki o bizimle beraber ve bizimle beraber bu mutluluğu paylaşıyor. Mekânı cennet olsun, toprağı bol olsun. Turnuvalara katılmak biraz meşakkatli, uğraş istiyor. Bugüne kadar katıldığımız tüm turnuvalarda Murat Üçpınar’ın emeği var. O olmasa biz bu turnuvalara katılamayız. Özellikle ona teşekkür ediyorum. Turnuvaya katılan, emek veren tüm arkadaşlarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmayan muhtarlarımıza ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Turnuvaya katılmak güzel ama bir amacı var. Amaç bizde tektir, şampiyon olmak. Arkadaşlarımızın hepsi futbolu layıkıyla oynayıp, başarılı olmuş arkadaşlarımız. Bundan sonra ki turnuvalarda yine beraber olacağız. Kdz. Ereğli Masterler’ı tanımayan yok. Çok iyi bir itibarımız var ve bunu sağlayan takım arkadaşlarım. Bu başarı hepimizin. Birlik beraberlik ve başarımız devam etsin. Kupa hepimize, Ereğli’mize hayırlı olsun” dedi.

Şampiyonluk kupasını alan Kdz. Ereğli Turgut Tanyıldız Masterler takımı, çekilen hatıra fotoğrafının ardından otelden ayrılarak, Kdz. Ereğli’ye yola çıktı.

Aşkın Nur Yengi ve Norm Ender Kdz. Ereğli'de konser verecek! Aşkın Nur Yengi ve Norm Ender Kdz. Ereğli'de konser verecek!

Editör: Tuğçe Atalar