GÜNDEM

Kent Lokantası'nda yeni gelişme! Çalışanlar yemek yiyemeyecek!

Zonguldak’ta yeni açılacak olan Kent Lokantası'nın açılmasına günler kala saat 14.00’ten sonra hizmet vereceği iddiası tepkilere neden oldu.

Abone Ol

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem'in merakla beklenen Kent Lonkantası projesi açılmadan tepkilere neden oldu. Birçok çalışan, öğle arası yemek yiyemeyecekleri ve saat 14.00'ten sonra yemeğe çıkamayacakları için hizmetin göstermelik olduğunu belirtti.
31 Mart 2024 seçimleri öncesi Zonguldak Belediye Başkan Adayı iken Tahsin Erdem, açıklamalarda, kent lokantasında üç çeşit yemeğin 50 TL’ye sunulacağı belirtilmişti. Ancak, artan maliyetler ve ekonomik dalgalanmalar nedeniyle bu fiyatın sürdürülebilir olup olmayacağı merak ediliyor.

50 TL SÖZÜ TUTULABİLECEK Mİ?
Gıda fiyatlarındaki artış, enerji maliyetleri ve diğer işletme giderleri göz önüne alındığında, 50 TL’lik menü fiyatının korunup korunamayacağı belirsizliğini koruyor. Uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunma vaadiyle açılacak kent lokantasında maliyetler sürekli olarak gözden geçirilecek ve fiyatlar önümüzdeki günlerde değişiklik gösterecek.

ÇALIŞANLAR YEMEK YİYEMEYECEK!
Zonguldak halkı, uygun fiyatlı ve lezzetli yemekler sunacak olan bu Kent Lokantası’nın açılışını heyecanla bekliyor. Ancak, özellikle çalışan kesim, öğle arası yemek yiyemeyecek olmaktan dolayı memnuniyetsizliklerini dile getiriyor. Lokantanın hizmet saatlerinin yeniden düzenlenmesi yönünde talepler artıyor.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }