Zonguldak Kömürspor taraftar otobüsü arıza yaptı! Zonguldak Kömürspor taraftar otobüsü arıza yaptı!

MHP Kilimli İlçe Başkanı Vedat Savaş Kozlu Garden’da kilimlili bir vatandaşın düğününe geldiğini belirterek Kilimli’deki düğün salonu işletmecilerine seslendi.

Savaş fiyat ve kalite sınıflandırması yaparak Kilimlililerin Kozlu Garden’ı tercih ettiğini Kilimli’deki salonların da biran önce bu kaliteye gelmesini ve fiyatlarını düşürmesini istedi.

Savaş’ın açıklaması şu şekilde:
"Bugün Kozlu ilçemizde bulunan bir düğün salonundayız. Özellikle belirtmek istiyorum ki burada katıldığımız düğün Kozlulu hemşehrilerimizin düğünleri değil, Kilimli'de yaşayan insanlarımızın düğünleri. Bu yaz hiç abartmıyoruz en az 15 defa buraya düğüne katılım sağladım. Bu da gösteriyor ki Kilimli'de çok büyük bir eksiklik var. Kilimli'deki yaşayan insanlarımız, çiftlerimiz Kilimli'de bulunan düğün salonlarını üçüncü veya dördüncü sınıf olarak nitelendirirken Kozlu'da bulunan düğün salonlarını birinci ve ikinci sınıf olarak nitelendirmektedir. Bu da Kilimli'deki düğün salonlarımızın eksik olduğunu göstermektedir. 
Yetkililerden isteğimiz bir an önce bu soruna bir çare bulmaları ve hemşerilerimizin Kozlu ilçemize değil ve ilçemizdeki düğün salonlarında düğünlerini yapmaları, nişanlarını yapmaları, kınalarını yapmaları, sünnet düğünlerini yapmaları sağlanmalıdır. Şuralarda 70-80 bin lira para verecekleri yere Kilimli'de bu ücretleri daha düşük tutup genç çiftlerimize veya da başka bir organizasyon yapacak kişilere destek olması, yetkililerden beklentimizdir. Kazanç sağlanacaksa Kilimli'miz kazansın."

Editör: U. G.