GÜNDEM

Kilimli halkı öksüz çocuklara sahip çıkıyor!

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde yaşayan öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklar için "Bir Kitap, Bir Kalem, Bir Gelecek” sloganıyla eğitime destek etkinliği düzenlenecek.

Abone Ol

Kilimli Belediyesi, Kilimli Güçlü Kadınlar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile birlikte, ilçede ikamet eden öksüz ve ihtiyaç sahibi öğrenciler için etkinlik düzenleyecek.

Zonguldak Kilimli’de “Bir Kitap, Bir Kalem, Bir Gelecek” sloganıyla gerçekleştirilecek olan etkinlik, 29 Ağustos 2024 Perşembe günü Pazaryeri, Zabıta Noktası Yanı’nda yapılacak.

Etkinlikte, yiyecek yapmak isteyen veya kırtasiye malzemeleri (defter, kalem, çanta vb.) bağışında bulunarak destek vermek isteyen vatandaşlar, 0 543 970 70 32 veya 0 549 736 03 72 numaralarından iletişime geçebilirler.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }