Alaplı İsafakılı Köyü ile Durabeyli Mahallesi arasında ana yolda meydana gelen heyelan nedeniyle köy muhtarlığı tarafından araçların uçuruma uçmaması için uçurumun başına hafriyat döküldü. Bu akşam saatlerinde meydana gelen olayda Durabeyli Mahallesi’nden İsafakılı Köyü istikametine giden pat pat direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı ve yolun kenarındaki hafriyata çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle pat patta yolcu olarak bulunan H.T isimli bayan yaralandı. Yolun kenarına dökülen hafriyat olası bir faciayı önleyerek pat patın uçuruma düşmesini engelledi. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Ay nı yerle ilgili geçtiğimiz aylarda “ANA YOL ÜZERİNDEKİ HEYELANLAR TEHLİKE ARZ EDİYOR” ve “VATANDAŞLAR BURAYA KALICI ÇÖZÜM BEKLİYOR” başlıklı yazılarda konu gündeme getirilmişti.

Alaplı İsafakılı Köyü Muhtarı Mehmet Kaçar ise burayla ilgili olarak gerekli resmi müracaatlarımızı yaptık buraya acilen kalıcı çözüme kavuşmasını beklediklerini ifade etti.

Gökhan Demirtaş'a tacizden hapis! Karar kesinleşti! Gökhan Demirtaş'a tacizden hapis! Karar kesinleşti!

Editör: U. G.