GÜNDEM

Kolombialı turisler bir kez daha Zonguldak'ta

Dönemin Zonguldak Turizm Platformu Başkanı Muhammet Murat Cüntay’ın girişimleri ile Kolombialı turistler bir kez daha Zonguldak’a geldi.

Abone Ol

Geçtiğimiz yıllarda Zonguldak Turizm Platformu Başkanı Muhammet Murat Cüntay’ın girişimleri ile Kolombialı turist kafileleri Zonguldak’a gelmeye başlamış ancak pandeminin başlaması ile bir süre turlar askıya alınmıştı.

Kolombialı turist kafilesi yeniden Zonguldak’a geldi. 40 kişilik Kolombiyalı turist kafilesi, tur rotalarına Zonguldak’ı da dahil ederek Gökgöl Mağarası’nı ziyaret etti. Bilindiği üzere 350 milyon yıl yaşında olan Gökgöl Mağarası; sarkıtlar, dikitler, sütunlar, bayrak damla taşlar ve mercan fosilleri bakımından zengin olup ziyaretçilerine eşsiz bir doğa harikası sunmaktadır.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }