Zonguldak

Korkmaz Mobilya’dan emekliye özel indirim!

Sosyal Güvenlik Kurumu ile Korkmaz Mobilya arasında yapılan protokol ile ürünlerde yıl sonuna kadar liste fiyatı üzerinden ekstra yüzde 10 indirim yapılacak.

Abone Ol

Zonguldak’ın en eski mobilya sektörünün öncüsü Korkmaz Mobilya ile Sosyal Güvenlik Kurumu arasında protokol imzalandı. Protokole göre emeklilere özel yatak odası, yemek odası ve koltuk takımlarında yıl sonuna kadar kampanyalı liste fiyatı üzerinden ekstra yüzde 10 indirim yapılacak.

Sosyal Güvenlik Müdürü İhsan Şan, Korkmaz Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Korkmaz’a ilgi ve desteği için teşekkür ederken, İsmail Korkmaz da her zaman vatandaşa kolaylıktan yana olduklarını belirtti.

Kendi imalatları, özel tasarımları ve ürün çeşitliliği ile bölgenin en büyük mağaza zincirleri bir asırdır hizmet ettiklerini belirten Korkmaz, iyi niyetli çabalarından dolayı İhsan Şan’ı kutladı.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }