GÜNDEM

Kozlu'da su kesintisi isyan ettirdi! Sular ne zaman gelecek?

Zonguldak'ın Kozlu İlçesi'nde yapılan baraj isale hatlarını yenileme çalışması nedeniyle vatandaşlar isyan etti.

Abone Ol

Zonguldak Kozlu’da, merkezde ve Güney Mahallesi’nde yaşanan su kesintileri vatandaşları isyan ettirdi. Sürekli su kesintileri nedeni ile Kozlu Belediyesi’ne tepki gösteren vatandaşlar “Gelecek denilecek saatte sular gelmiyor. Bir bakım çalışması 2 gün sürüyor. 2 gündür suyumuz yok” diyerek sitemde bulundu.

Öte yandan Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci kesintiler ile ilgili açıklamada bulunarak “Daha önce yapılması gereken su hattı yenileme çalışması yapılmamış. Sorun yaşanan bölgede onarım çalışması tamamlandı. Ancak farklı noktalarda da sorunlar yaşandı. Bu nedenle ekiplerimiz gece gündüz çalışıyorlar. Onarım ve bakım işlemleri tamamlandı tüm hatlara su kademeleri bir şekilde veriliyor. Yeniden bir sorun yaşanmadan kontrollü bir şekilde suyu bölgelere veriyoruz. En kısa süre içerisinde vatandaşlarımıza suyu ulaştıracağız” dedi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }