Zonguldak

Lavuar Alanında son durum! Mustafa Çağlayan neler söyledi?

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Lavuar Alanında incelemelerde bulundu.

Abone Ol

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, Belediye meclisi Grup Başkanvekili Şendoğan Karataş, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli ile birlikte Lavuar Alanında incelemelerde bulundu.

Herkesin merak ettiği Lavuar Alanı Projesinin çalışmalarını yerinde inceleyen Çağlayan şu ifadelere yer verdi:

“Şu anda il genel meclis başkanımız, merkez ilçe başkanımız, grup başkan vekilimiz, belediye meclis üyelerimiz ve projenin sahibi şantiye şefimiz Ömer Bulut Bey ile birlikte Lavuar Alanı’nı inceliyoruz. Bu projenin bir an önce bitebilmesi için elimizden neler gelir, neler yapabiliriz, nasıl destek olabiliriz diye firmamızdan bilgi almaya hem de destek olmaya arkadaşlarımızla beraber geldik. Bugün şu anda bulunduğumuz yer lavuar alanının alt kısmı. İki katlı şehir deniyordu. Burada bunu görmüş olduk. Birçok kişinin de burayı görmediğini, fark etmediğini, bilgi sahibi dahi olmadığını buraya gelince fark ettik. Geçmişte çok önceden yapılmış, çok ciddi bir eser.

JET MAKİNELERİYLE ÇALIŞMALAR HIZ KAZANACAK”

Pazartesi gününden itibaren de daha da jet makineleriyle çalışmalar hız kazanacak. Tarihi bir eser olduğu için  buranın korunması gerekiyor. Korunması için de sudan kurtarılması gerekiyor. Jet makineleriyle zemin iyileştirme çalışmaları yapılacak. Zemin iyileştirme çalışmalarından sonra da üst kısımda  peyzaj çalışmalarına firmamız hızlı bir biçimde başlayacak. Bizler de burayı vatandaşımızın hizmetine sunacağız.

“LAVUAR YALANI GERÇEK OLUYOR”

Biz de ilk defa buraya giriyoruz. Daha önce gelmediğimiz için üzgünüz. Zonguldak iki katlı şehir derler ye , işte burada onu bir kez daha gördük.Bu proje keşke çok daha önce yapılmış olsaydı. Biliyorsunuz yıllardır Lavuar  yalanı diye konuşuluyordu. Artık bu yalan gerçek oluyor. Daha önceki Belediye başkanlığı döneminde yarışmalar düzenlenmişti. En olan şekliyle firmamız bunu gerçekleştirecek. Biraz gecikmeler yaşandı ama Pazartesi gününden itibaren tekrar makinelerin gelmesi ile birlikte çalışmalar hız kazanacak. En kısa zamanda buranın  vatandaşların hizmetine sunulması için çalışıyoruz”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }