Zonguldak

Madenci adına aday olan Cengiz Abalı’dan çok konuşulacak açıklamalar!

Zonguldak Amelebirliği’nin 29 Mayıs’ta yapılacak temsilcilik seçimleri öncesinde bir video paylaşan aday isimlerden Cengiz Abalı, çok önemli mesajlar verdi.

Abone Ol

ZHABER (@zhabertv)'in paylaştığı bir gönderi

Zonguldak’ta 29 Mayıs’ta Türk Taşkömürü Kurumu’na bağlı işletmelerde yapılacak Amalebirliği temsilciliği seçimleri için adaylar çalışmalarını sürdürüyor. Karadon – Gelik Genel Merkez Yönetim Kurulu Adayı Cengiz Abalı da iddialı isimlerden birisi. 
Karadon, Kozlu, Üzülmez, Armutçuk ve Amasra Müesseselerinden bir işçi temsilcisini genel merkeze seçileceği seçimde ayrıca işyeri temsilcilerinin de seçimi yapılacak.
İddialı açıklamaları ve işçi ile sıcak diyalogları ile dikkat çeken Cengiz Abalı, pasif bir temsilci olmak yerine çalışanın hakkını sonuna kadar koruyan bir temsilci olacağını belirterek iddialı bir video paylaştı.
Geçmişten beri seçilen isimlerin Amelebirliği’nde işçiyi yeterince iyi temsil edemediklerini belirten Abalı; “Arızaya çomak sokmak” olarak paylaştığı videoda madenciye mesaj verdi.
{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }