SİYASET

Merve Kır'dan dikkat çeken Ekrem İmamoğlu paylaşımı!

CHP Kadın kolları eski Genel Başkan Yardımcısı Merve Kır, sosyal medya hesabından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile dikkat çeken paylaşımda bulundu.

Abone Ol

Geçtiğimiz günlerde CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığa aday olan ve kurultayda adaylıktan çekilen Kadın kolları eski Genel Başkan Yardımcısı Av. Merve Kır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun fotoğrafını paylaşarak sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımda bulundu.

Kır, İmamoğlu’nun halkın desteğiyle yalnız yürümeyeceğini ifade ederek; “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu, 16 milyon İstanbullunun iradesidir. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da halkımızın desteğiyle, adalet yolunda da asla yalnız yürümeyecektir” ifadelerini kullandı.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }