GÜNDEM

Meteoroloji Batı Karadeniz için saat verip uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan tahmine göre, yarın öğle saatlerinden itibaren Kastamonu, Karabük, Bolu'nun doğusunda kuvvetli gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Abone Ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü çok sayıda şehir için sarı kodlu uyarıda bulundu. Uyarıda sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği bildirildi.

Yapılan son değerlendirmelere göre; öğle saatlerinden itibaren Kastamonu, Karabük, Bolu’nun doğusu, Sinop’un iç kesimleri ile Çankırı’da yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı

31.08.2024 12.00-31.08.2024 19.00

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }